Προσφορές Συναγερμών

Συναγερμοί Καταστημάτων

Συναγερμοί Καταστημάτων

Η Security-System δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας από το 1996. Έχουμε εγκαταστήσει ποιοτικά συστήματα ασφαλείας, με σεβασμό στην αισθητική του εκάστοτε χώρου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα ποιοτικούς και οικονομικούς συναγερμούς καταστημάτων.

Οι συναγερμοί καταστημάτων είναι απαραίτητοι

Τα επίσημα στοιχεία για τις ληστείες και τις διαρρήξεις στην χώρα μας, επιβεβαιώνουν αύξηση των κρουσμάτων κατά 35% την τελευταία διετία. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των θυμάτων ήταν η έλλειψη συστήματος ασφαλείας, ένα λάθος που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο από τους επιτήδειους ληστές.

Δείτε προσφορές για Συναγερμούς καταστημάτων

 • Συναγερμός Καταστήματος ή Γκαρσονιέρας (40τμ) VANDERBILT (SIEMENS)
  • Τιμή χωρίς καλωδίωση 275
  • Τιμή με καλωδίωση 325
  • Χαρακτηριστικά Προσφοράς

   Ο συναγερμός είναι της VANDERBILT (SIEMENS), μια εταιρεία που θεωρείται απο τις πιο αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων συναγερμού.

   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ:

   • Η τοποθέτηση του συναγερμού πραγματοποιείται από έμπειρους αδειούχους τεχνικούς.
   • Η καλωδίωση γίνεται με κόλληση για μεγάλη αντοχή.
   • Αισθητική προσέγγιση στην διαδικασία εγκατάστασης.
   • Η προσφορά περιλαμβάνει τον προγραμματισμό και την επίδειξη λειτουργίας.
   • Το σύστημα διαθέτει 2 έτη εγγύηση.

   * Εφόσον δεν υπάρχουν καλωδιώσεις, τοποθετούνται διακριτικά με θερμοκόλληση.

  6377
 • Συναγερμός Καταστήματος με Βιτρίνα PARADOX (60τμ)
  • Τιμή χωρίς καλωδίωση 340
  • Τιμή με καλωδίωση 395
  • Χαρακτηριστικά Προσφοράς

   Η εταιρεία PARADOX (Καναδά), πρωτοπορεί εδώ και 25 έτη στα συστήματα ασφαλείας, έχοντας κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς.

   Ένα σύστημα συναγερμού PARADOX διαθέτει αποκλειστικά τη λειτουργία StayD όπου απλοποιεί τη λειτουργία του συναγερμού, αφού μπορεί και τον διατηρεί μόνιμα οπλισμένο εναλλάσοντας το επίπεδο ασφάλειας ανάλογα με το άν βρίσκεστε εντός ή εκτός του σπιτιού ή καταστήματος σας. 

   • Η τοποθέτηση του συναγερμού σας πραγματοποιείται από εξειδικευμένο αδειούχο τεχνικό.
   • Οι ενώσεις των καλωδίων γίνονται με κόλληση για τη μέγιστη αντοχή.
   • Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο εγκατάστασης ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.
   • Στην παραπάνω πρόταση περιλαμβάνονται ο προγραμματισμός και η επίδειξη λειτουργίας του συστήματος.
   • Το παραπάνω σύστημα συναγερμού καλύπτεται από 2 έτη εγγύηση

   * Εφόσον δεν υπάρχουν καλωδιώσεις, τοποθετούνται διακριτικά με θερμοκόλληση.

  9136

Ένα κατάστημα ή μια επιχείρηση αποτελεί κεφάλαιο κι επένδυση για το μέλλον σας. Σίγουρα χρειάζεται να προστατέψετε το μέλλον της επιχείρησης σας και να διασφαλίσετε την ασφάλεια του καταστήματος σας. Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να σας προσφέρει λύση. Είναι πολύ σημαντικό όμως να γίνει μελέτη για τον συναγερμό του καταστήματος σας. Μία πετυχημένη εγκατάσταση συναγερμού καταστήματος θα σας προστατέψει είτε βρίσκεστε στον χώρο, είτε εάν απουσιάζεται.

Συναγερμοί καταστημάτων, γραφείου ή επιχείρησης

Εγκατάσταση συναγερμού καταστήματος, γραφείου ή επιχείρησηςΗ εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει εγκατάσταση επώνυμου συναγερμού καταστήματος σε οικονομική και προσιτή τιμή. Θα αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, ποιοτικό και αποτελεσματικό. Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν τα παρακάτω:

 1. Μελετούμε και αναλύουμε τον χώρο του καταστήματος σας
 2. Σχεδιάζουμε το σύστημα ασφαλείας του καταστήματος σας
 3. Υλοποίηση των σχεδίων και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας
 4. Προγραμματισμός του συναγερμού από τους τεχνικούς μας
 5. Εργασίες συντήρησης και μελλοντικές προσθήκες ή αλλαγές του συστήματος

Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες

Είμαστε συνεχόμενα στην διάθεση σας για να σας υποστηρίξουμε, για οποιοδήποτε ζήτημα ασφαλείας χρειάζεστε βοήθεια. Σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις για τον συναγερμό του καταστήματος σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την εξασφάλιση της ασφάλειας του χώρου σας είναι η μελέτη του καταστήματος σας. Όλοι οι χώροι πρέπει να επεξεργαστούν. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε όλες τις πιθανές εισόδους, που μπορεί να παραβιαστούν και να σχεδιάσουμε ένα έξυπνο σύστημα ασφάλειας.

Βέβαια πέρα από την λειτουργικότητα του συναγερμού καταστήματος, λαμβάνουμε υπόψη μας της καλή αισθητική του χώρου. Τα συστήματα που εγκαθιστούμε είναι διακριτικά και δεν μειώνουν την εμφάνιση του χώρου σας.

Η ασφάλεια του καταστήματος σας επιτυγχάνεται με την χρήση του συστήματος ασφαλείας. Αυτό ονομάζεται σύστημα ασφαλείας καθώς ο συναγερμός αποτελείται από διαφορετικές συσκευές, όπως:

 1. Radar. Το Radar μπορεί να ανιχνεύσει οποιαδήποτε κίνηση στον χώρο και ενεργοποιεί άμεσα τον συναγερμό.
 2. Επαφές σε πόρτες και παράθυρα. Οι επαφές στις πόρτες και στα παράθυρα σας είναι μαγνητικές, έτσι μπορούμε να αναγνωρίσουμε πότε ανοίγει μία πόρτα ή ένα παράθυρο.
 3. Πληκτρολόγιο χειρισμού. Μέσω του πληκτρολογίου μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σύστημα συναγερμού.
 4. Σειρήνες. Οι σειρήνες είναι απαραίτητες για το σύστημα ασφαλείας. Συνήθως χρειάζονται δύο σε κάθε εγκατάσταση. Μία για τον εσωτερικό χώρο και μία για τον εξωτερικό.
 5. Κεντρική μονάδα. Πρόκειται για τον κορμό του συναγερμού σας. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα συνδέονται με την κεντρική μονάδα συναγερμού.