Προσφορές Συναγερμών

Συναγερμοί General Electric

συναγερμοι general electric caddx

Τα συστήματα συναγερμού έχουν μπει πια για τα καλά στη ζωή μας. Πρόκειται για συστήματα που μας προστατεύουν από την αυθαίρετη είσοδο, δηλαδή τη διάρρηξη, στην κατοικία ή τον επαγγελματικό μας χώρο. Προασπίζουν εμάς και την οικογένειά μας από σωματικές βλάβες και την περιουσία μας από υλικές ζημιές και απώλειες. Σημαντικό όνομα στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας είναι οι συναγερμοί General Electric.

Σχεδιασμός των συναγερμών General Electric

Οι συναγερμοί General Electric είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα και ειδικά στο δικό σας χώρο. Η συνεχής δε υποστήριξη που παρέχεται από τεχνικούς εξειδικευμένους στους συναγερμούς General Electric διασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα απόλυτη ασφάλεια, ακόμα κι αν οι ανάγκες σας αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό επιτυγχάνεται με μελέτη του χώρου σας από τους ειδικούς τεχνικούς, οι οποίοι διαπιστώνουν τα τρωτά σημεία του, που ο συναγερμός General Electric προορίζεται να προστατεύει. Επίσης σας κατατοπίζουν και σας ενημερώνουν κατάλληλα, ώστε να γνωρίζετε όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Έτσι διασφαλίζετε την υψηλότερη δυνατή απόδοση του συναγερμού που θα εγκαταστήσετε. Οι συναγερμοί General Electric διαθέτουν ευρεία γκάμα, ώστε να μπορείτε να καλύψετε τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, ανάλογα και με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Προαιρετικά σας δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα από απόσταση, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα π.χ. στο σπίτι σας με συσκευές που ενεργοποιούνται μέσω διαδικτύου. Επίσης σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε την ασφάλεια, το φωτισμό, τη θέρμανση, τον εξαερισμό και τον κλιματισμό με μια εύχρηστη έγχρωμη οθόνη.

Προστασία του επαγγελματικού σας χώρου

Όταν πρόκειται δε για επαγγελματικό χώρο, οι συναγερμοί General Electric σας προστατεύουν από τη διάρρηξη με εύχρηστους αισθητήρες, ανιχνευτές και φιλικούς προς το χρήστη πίνακες ελέγχου, κι όλα αυτά με δυνατότητα αναβάθμισης ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι συναγερμοί General Electric σας προσφέρουν ακόμα κάμερες ασφαλείας σχεδιασμένες για να καλύπτουν την ασφάλεια και των πιο απαιτητικών χώρων. Για περαιτέρω ασφάλεια, διαθέτουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης συστήματος ελέγχου εισόδου στην ήδη υπάρχουσα υποδομή σας. Τέλος, οι συναγερμοί General Electric έχουν σχεδιαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να παρέχουν πυρανίχνευση σε μικρά και μεσαίου μεγέθους κτίρια.

Συνοπτικά χαρακτηριστικά της σειράς CADDX των συναγερμών General Electric

Στη σειρά CADDX, οι συναγερμοί General Electric περιλαμβάνουν στον εξοπλισμό τους μαγνητικές επαφές εσωτερικού χώρου κι αισθητήρες κίνησης εξωτερικού χώρου, εσωτερική κι εξωτερική σειρήνα, χειριστήρια, πίνακα ελέγχου, μεγάλο αριθμό ενσύρματων ή ασύρματων ζωνών, σύνδεση με κεντρικό σταθμό παρακολούθησης ή και σύνδεση GSM για ειδοποίησή σας μέσω τηλεφωνικού μηνύματος, και βέβαια, όπως ήδη αναφέραμε, σύνδεση με τον αυτοματισμό του σπιτιού.

Σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς είναι επίσης το γεγονός ότι όποιο συνδυασμό ή μετατροπή κι αν επιλέξετε για το συναγερμό General Electric της σειράς CADDX, όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα, όπως οι σειρήνες και τα χειριστήρια, θα είναι συμβατά.

Με τη σωστή μελέτη και επιλογή, πάντα σε συνεργασία με εξειδικευμένους στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας τεχνικούς, οι συναγερμοί General Electric θα κάνουν το χώρο σας «έξυπνο» και θα σας απαλλάξουν από μια τόσο σημαντική πηγή άγχους, όπως είναι η ασφάλεια και κάθε είδους απώλεια που απορρέει από την έλλειψή της.