Κέντρο λήψης σημάτων

Κέντρο λήψης σημάτων

Βασικό πακέτο σύνδεσης
 • Συνδεθείτε μόνο με 111,60
 • για συστήματα 1 - 48 ζωνών
 • Παρατηρήσεις

  * για περισσότερες από 48 ζώνες, η τιμή διαφοροποιείται κατά περίπτωση.

Οικονομικό πακέτο σύνδεσης
 • Συνδεθείτε μόνο με 86,40
 • για συστήματα 1 - 12 ζωνών
 • Συνδεθείτε μόνο με 98,40
 • για συστήματα 13 - 24 ζωνών
 • Παρατηρήσεις

  Η παραπάνω προσφορά δε περιλαμβάνει τα εξής σήματα (υπηρεσίες):

  • ON–OFF
  • Παράκαμψη ζώνης Bypass
  • Ιατρική ανάγκη
  • Πυρανίχνευση από πληκτρολόγιο
  • Μπλοκάρισμα πληκτρολογίου

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

logo atlasΗ σταθερή συνεργασία από το 1998 των εταιρειών SECURITY SYSTEM και ATLAS SECURITY δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του ιδιώτη και του επαγγελματία.

Η ATLAS Security Central Station δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά από το 1991 στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας, ως 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το κέντρο λήψης σημάτων της ATLAS Security παρέχει υπηρεσίες επιτήρησης σε κάθε είδους εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Επενδύοντας συνεχώς σε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και έμπειρο προσωπικό, η ATLAS στηρίζει τη φιλοσοφία της στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ασφαλείας με χαμηλό κόστος για τον πελάτη, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη 28.000 πελατών σε όλη τη χώρα που την επιλέγουν για την ασφάλειά τους.

Όραμα-Αξίες

Βασικός σκοπός του κέντρου μας είναι η άμεση ανταπόκριση σε επείγοντα περιστατικά (διάρρηξη, προσωπική απειλή, φωτιά κλπ) με την ενημέρωση τόσο των ιδιοκτητών του φυλασσόμενου χώρου όσο και των αντίστοιχων Αστυνομικών Αρχών (Άμεσος Δράση, Πυροσβεστική), όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας συστήματα επιτήρησης, η ATLAS στηρίζει τη φιλοσοφία της στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με χαμηλό κόστος για τον πελάτη, προκειμένου να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του και να μεγιστοποιήσει το αίσθημα τόσο της προσωπικής ασφάλειας όσο και της ασφάλειας της περιουσίας του.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η ATLAS απασχολεί 34 συνεργάτες, οι οποίοι αποτελούν την «καρδιά» της εταιρείας. Λειτουργώντας με έμφαση στη συνεργασία, την υψηλή αποδοτικότητα και την τήρηση των διαδικασιών, οι συνεργάτες μας είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τον πελάτη.

Οι χειριστές του κεντρικού σταθμού εκπαιδεύονται σε καθημερινή βάση για έξι μήνες πριν αναλάβουν βάρδια, προκειμένου να αναγνωρίζουν με ακρίβεια τα εισερχόμενα σήματα και να αντιμετωπίζουν άμεσα κάθε είδους περιστατικό, ενημερώνοντας τόσο τους ιδιοκτήτες / συνδρομητές στα τηλέφωνα ανάγκης όσο και την Άμεσο δράση ή Πυροσβεστική, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Εξοπλισμός

Εξοπλισμένο με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, το κέντρο της ATLAS υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας με τους πίνακες συναγερμών. Διαθέτει 5 κονσόλες λήψης σημάτων συναγερμού με 16 τηλεφωνικές γραμμές η κάθε μία, δέκτες σημάτων IP/GSM/GPRS, βασικό και εφεδρικό server με εξειδικευμένο λογισμικό για την παρακολούθηση και καταγραφή των σημάτων που λαμβάνει.

Το εγκατεστημένο σύστημα αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας (UPS) ισχύος 16 KVA εξασφαλίζει την 24ωρη λειτουργία του κέντρου ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενώ μια γεννήτρια ισχύος 30 KVA αναλαμβάνει αυτόματα την παροχή ισχύος σε όλα τα υποσυστήματα του κεντρικού σταθμού με πρακτικά απεριόριστη αυτονομία.

Επιπλέον, στον εξοπλισμό της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται 50 ακόμη τηλεφωνικές γραμμές για την εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών, μέσω των οποίων παρέχεται και τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο.

Ενίσχυσε την ασφάλειά σου τώρα!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Λήψης Σημάτων ATLAS Security μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική σελίδα www.atlasec.gr