Προσφορές Συναγερμών

Κάμερες Ασφαλείας

Κάμερες Ασφαλείας

Έγχρωμες κάμερες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Παρακολουθήστε και καταγράψτε τι συμβαίνει στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας την ώρα που λείπετε, σε ψηφιακό video.

Γιατί χρειάζονται οι κάμερες ασφαλείας

Κάμερες παρακολούθησηςΥπάρχουν αρκετοί λόγοι που καθιστούν σχεδόν απαραίτητη την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης σε μια εγκατάσταση ασφαλείας ιδιωτικών χώρων και επαγγελματικών επιχειρήσεων. Οι κάμερες ασφαλείας του χώρου σας μπορεί να αποτελέσουν τη σωτηρία, σε περίπτωση διάρρηξης.

Υπάρχουν διάφορα είδη συστημάτων καταγραφής με κάμερες ασφαλείας τελευταίας γενιάς, όπου μπορούν να εγκατασταθούν στο χώρο σας, παρέχοντας σας απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Εάν επιθυμείτε την εγκατάσταση ενός κρυφού ή φανερού συστήματος επιτήρησης με κινούμενες ή σταθερές κάμερες ασφαλείας όπου θα μπορούν να επιβλέπουν μέρα – νύχτα το χώρο σας, καταγράφοντας κάθε κίνηση με έγχρωμη εικόνα, τότε συμβουλευτείτε τις υπηρεσίες που μπορεί να σας παρέχει η Security-System.

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ανάλυση και εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος παρακολούθησης με κάμερες ασφαλείας, προσφέροντας σας ιδανικές προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης, χωρίς να απαιτούνται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Πιο συγκεκριμένα τα βήματα που ακολουθεί η επιχείρηση μας όταν πρόκειται για κάμερες ασφαλείας ώστε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση είναι τα εξής:

  1. Προσεκτική ανάλυση του χώρου σας από έμπειρο τεχνικό προσωπικό,
  2. Ανάπτυξη ενός απαραβίαστου πλάνου εγκατάστασης ειδικά για κάμερες ασφαλείας,
  3. Τελική πρόταση με τα πιο εξελιγμένα συστήματα σε κάμερες ασφαλείας,
  4. Παράδοση της πρότασης μας στο χώρο σας.

Οι κάμερες ασφαλείας τοποθετούνται με συνέπεια απο έμπειρο τεχνικό προσωπικό με πολύχρονη πείρα εγκαταστάσεων.