Η εταιρεία μας

H Security System σας προσφέρει από το 1996 κορυφαίες υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας. Η εταιρία ανήκει στον επιχειρησιακό όμιλο ired και μπορείτε να μας βρείτε στα καταστήματα ired, όπως και στα κεντρικά μας γραφεία στον Γέρακα.

Τα καταστήματα ired βρίσκονται στην Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στην Αθήνα, στον Πειραιά και στο Ψυχικό. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Γνωρίζουμε την βαρύτητα που έχει για εσάς ένα σύστημα ασφαλείας είτε πρόκειται για την οικία ή την επιχείρηση σας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι προσεγμένες και ποιοτικές.

Ποιοτικά συστήματα ασφαλείας

Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα συστήματα συναγερμού και κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεων (CCTV). Είναι σημαντικό η επένδυση σας να διαρκέσει στον χρόνο και να έχει υψηλή αποτελεσματικότητα.

Δωρεάν προσφορά στον χώρο σας

Ερχόμαστε στον χώρο σας και αξιολογούμε τις ανάγκες σας. Οι ειδικοί μας θα σας ενημερώσουν για όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς μας. Οι υπάλληλοι μας είναι εξειδικευμένοι και θα μπορέσουν να σας προσφέρουν την προστασία που θέλετε.

Οικονομική εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας

Οι προσφορές μας είναι βασισμένες στις ανάγκες σας. Στα πακέτων των προσφορών μας θα βρείτε οικονομικές τιμές οι οποίες είναι συμφέρουσες για κάθε προϋπολογισμό. Η Security System προσφέρει οικονομική εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας αλλά οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εκεί.

Συνεχής υποστήριξη

Η εταιρία μας δεν σταματάει να σας προσφέρει υποστήριξη. Όποτε το χρειαστείτε μπορούμε να βρεθούμε δίπλα σας και να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και service. Ακόμη και εάν οι ανάγκες σας αλλάξουν, μπορούμε να σας προτείνουμε βελτιώσεις στο υπάρχον σύστημα σας και να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Καλέστε μας στο 211 800 3800
  • Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας (λινκ καταστήματα)
  • Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα (λινκ επικοινωνία)

Η φιλοσοφία μας

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού στο χώρο σας είναι σημαντική υπόθεση. Τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε είναι δύο: το προϊόν που θα αγοράσετε και το συνεργείο που θα σας το εγκαταστήσει. Σ’ αυτά τα δύο σημεία ακριβώς στηρίζει και η εταιρεία μας την αυτοπεποίθησή της αλλά και τη σημαντική θέση της στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

Αξιοπιστία

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας τοποθετεί αποκλειστικά και μόνο αξιόπιστα προϊόντα, ενώ διαθέτει και τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εγκατάστασή τους. Ύστερα από δεκαετίες εμπειρίας, γνωρίζουμε πλέον και σας προσφέρουμε απόλυτα λειτουργικά συστήματα ασφαλείας. Τόσο τα βασικά συστήματα συναγερμού, όσο και τα περιφερειακά συστήματα που τον συνοδεύουν ανήκουν σε εταιρείες καταξιωμένες και επώνυμες (Siemens, Paradox και General Electric).

Εμπειρία και εξειδίκευση

Η αξιοπιστία μας και η ικανότητά μας να σας εξυπηρετήσουμε σωστά αποδεικνύονται κι από το γεγονός ότι είμαστε αδειούχοι και εξειδικευμένοι με μεγάλη πείρα. Την ομάδα μας συνδράμουν ένας μηχανολόγος μηχανικός κι ένας μηχανικός πληροφορικής.

Αποτελεσματική και καλαίσθητη εγκατάσταση

Κάτι εξίσου σημαντικό, το οποίο και δεν παραβλέπουμε ποτέ, είναι το αισθητικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν πρόκειται για ενσύρματο συναγερμό. Τα χρόνια της πείρας έχουν συμβάλει, ώστε οι τεχνικοί μας να παραδίδουν άψογη αισθητικά αλλά και λειτουργικά εργασία

Με υπομονή και μεράκι κάνουν διακλαδώσεις με κολλήσεις όπου γίνεται ένωση καλωδίων. Σε αντίθεση με τα περισσότερα συνεργεία, που για λόγους ταχύτητας απλώς στρίβουν τα καλώδια, με αποτέλεσμα την οξείδωσή τους με τον καιρό και τη δυσλειτουργία του συναγερμού, εμείς χρησιμοποιούμε κολλητήρι γι’ αυτές τις ενώσεις, ειδικά στις μαγνητικές επαφές σε πόρτες και παράθυρα.

Διάρκεια στον χρόνο

Κι αυτό που είναι ακόμα πιο κρίσιμο για την αντοχή του συστήματός σας στο χρόνο είναι τα ειδικά, αγγλικής προέλευσης, επικασσιτερωμένα καλώδια συναγερμού που χρησιμοποιούμε, αφού δεν επιδιώκουμε την εργασία με φτηνά υλικά που θα μας αποδώσει πρόσκαιρα μεγαλύτερο κέρδος.

Πραγματική Τεχνική Υποστήριξη

Καθώς είμαστε αληθινή εταιρεία με αληθινούς υπαλλήλους, έχετε τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας όχι μόνο κατά τη διαδικασία επιλογής κι εγκατάστασης του συναγερμού σας, αλλά και στη συνέχεια. Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετεί τηλεφωνικά και σε συνεργασία με τους έμπειρους τεχνικούς μας να σας λύνει τυχόν απορίες και να φροντίζει για τη συντήρηση του συστήματος ασφαλείας σας.

Πλούσιος κατάλογος προϊόντων

Περιηγηθείτε διαδικτυακά στον κατάλογο των προϊόντων μας και να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς συναγερμό, σε συνεννόηση και μαζί μας όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Η ποικιλία των προϊόντων που σας προσφέρουμε, τόσο για το σπίτι όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο, είναι πραγματικά τεράστια, όλα όμως είναι δοκιμασμένα κι αξιόπιστα. Δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε άφοβα τη δική μας μακρόχρονη πείρα, για να πάψετε ν’ αποτελείτε εύκολη λεία κάθε επίδοξου διαρρήκτη.

Τα δυνατά σημεία της εταιρείας μας:

  • Επώνυμα συστήματα συναγερμού και CCTV.
  • Διαθέτουμε την απαιτούμενη από την αστυνομία άδεια εγκατάστασης. Μπορείτε να δείτε την άδεια εδώ
  • Έχουμε μεγάλη εμπειρία στις τοποθετήσεις συστημάτων συναγερμού από το 1996.
  • Επαγγελματισμός: Είμαστε αληθινή εταιρία με αληθινούς υπαλλήλους.
  • Ερχόμαστε στον χώρο χωρίς καμία χρέωση και σας δίνουμε την προσφορά μας.
  • Οικονομικές λύσεις για κάθε προϋπολογισμό
  • Συνεχείς τεχνική υποστήριξη από τους ειδικούς μας