4 τρόποι για να προστατέψετε την οικογένειά σας με έξυπνες κλειδαριές

4 τρόποι για να προστατέψετε την οικογένειά σας με έξυπνες κλειδαριές

Ένα έξυπνο σπίτι δεν είναι απλώς ένα έξυπνο σπίτι, είναι ένα ασφαλές σπίτι. Ας δούμε ένα παράδειγμα: τις έξυπνες κλειδαριές.

Μια έξυπνη κλειδαριά συγχρονίζεται με το σύστημα αυτοματισμού του σπιτιού σας, ώστε να μπορείτε να την ελέγχετε από το smartphone σας ή το πληκτρολόγιο του συστήματος ασφαλείας σας.

Ας δούμε 4 τρόπους με τους οποίους το απλό αυτό προϊόν μπορεί να προστατεύσει την οικογένειά και το σπίτι σας.

1) Κλειδώστε τις πόρτες σας από μακριά, όταν το ξεχάσετε

Σε κάποιο σημείο στη ζωή μας, έχουμε τέτοια βιασύνη που έχουμε ξεχάσει να κλειδώσουμε την πόρτα όταν φεύγουμε. Τότε είμαστε όλη την ημέρα ανήσυχοι.

Με τις έξυπνες κλειδαριές, μπορείτε να κλειδώσετε τις πόρτες σας από μακριά με χρήση του smartphone σας.

Απλό.

2) Δεν υπάρχει ανάγκη για ένα εφεδρικό κλειδί και κρυψώνες

Όταν στοχοποιήσουν ένα σπίτι, οι διαρρήκτες ψάχνουν για εφεδρικά κλειδιά. Αλλά ξέρετε τι είναι καλύτερο; Να μην υπάρχουν καθόλου εφεδρικά κλειδιά. Οι διαρρήκτες δεν μπορούν να βρουν ό, τι δεν είναι εκεί.

Με τις έξυπνες κλειδαριές, δεν θα χρειαστείτε εφεδρικό κλειδί. Μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα από το smartphone σας.

Θέλετε ο γείτονάς σας να ελέγξει το σπίτι σας, ενώ είστε σε διακοπές; Απλά ανοίξτε του την πόρτα εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το smartphone σας.

3) Αυτόματο ξεκλείδωμα κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς

Φανταστείτε αυτό: Μια πυρκαγιά μαίνεται στο σπίτι σας, αλλά οι λαβές είναι πολύ ζεστές για να τις ακουμπήσετε πόσο μάλλον να τις πιάσετε και αγωνίζεστε να βρείτε τρόπο να πάτε σε ασφαλές μέρος.

Όταν έρθουν οι πυροσβέστες, οι προσπάθειες διάσωσης θα συναντήσουν δυσκολίες επειδή οι πόρτες είναι κλειδωμένες. Γι 'αυτό πρέπει να τις σπάσουν για να εισέλθουν.

Τώρα φανταστείτε αυτό: Το σύστημα οικιακού αυτοματισμού έχει έξυπνες κλειδαριές αλλά και ανιχνευτές καπνού.

Μια πυρκαγιά ξεσπά, ο ανιχνευτής καπνού σας ηχεί και στέλνει ένα σήμα στον σταθμό παρακολούθησης σας ΚΑΙ στις έξυπνες κλειδαριές ξεκλειδώνοντάς τις αυτόματα.

Τώρα η οικογένειά σας μπορεί γρήγορα να ξεφύγει και οι πυροσβέστες μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι σας με ευκολία.

4) Αυτόματο ξεκλείδωμα σε έκτακτη ιατρική ανάγκη

Φανταστείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ηλικιωμένος που ζει μόνος, να παθαίνει εγκεφαλικό επεισόδιο. Στο εγκεφαλικό επεισόδιο, κάθε δευτερόλεπτο μετράει, έτσι η βοήθεια πρέπει να φτάσει το συντομότερο δυνατόν.

Ο συγγενής σας πιέζει το κουμπί ιατρικής ανάγκης – που του έχετε εγκαταστήσει - για να καλέσει για βοήθεια. Αλλά η βοήθεια έχει πρόβλημα να μπει μέσα, επειδή οι πόρτες είναι κλειδωμένες.

Με τις έξυπνες κλειδαριές, το κουμπί ιατρικής ανάγκης δεν στέλνει ειδοποίηση μόνο για ιατρική βοήθεια, αλλά ξεκλειδώσει και τις πόρτες.

Έξυπνος = Ασφαλής

Και οι έξυπνες κλειδαριές είναι μόνο μία από όλες τις έξυπνες συσκευές που μπορούν να κρατήσουν την οικογένειά σας ασφαλή.
Άλλοι έξυπνοι τρόποι για να παραμείνετε ασφαλείς είναι οι εξής:

  • Απομακρυσμένος έλεγχος φωτός
  • Προειδοποιήσεις ασφάλειας σε πραγματικό χρόνο
  • Διαδικτυακές βιντεοκάμερες