Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάμερες σε επιχειρήσεις

Η έκρηξη της εγκληματικότητας έχει γιγαντώσει το αίσθημα ανασφάλειας όχι μόνο των ιδιοκτητών κατοικιών, αλλά και των επιχειρηματιών, οι οποίοι ζουν καθημερινά με τον φόβο της διάρρηξης και της κλοπής. Οι επιχειρήσεις αποτελούν έναν συχνό στόχο για τους κακοποιούς, γιατί από αυτές μπορούν να κλέψουν χρήματα, καθώς επίσης και εμπορεύματα, τα οποία μπορούν να πουλήσουν, ώστε να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Αν είστε και εσείς ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, τότε σίγουρα ζείτε μέσα στην ανασφάλεια. Η καλύτερη επιλογή για την αύξηση της ασφάλειας της επιχείρησής σας δεν είναι άλλη από την εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης, το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε είδους επιχείρηση. Η τοποθέτηση καμερών εγγυάται την προστασία της επιχείρησής σας τόσο καθ' όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της όσο και τις ώρες που δε λειτουργεί. Επιπλέον, αν επιλέξετε να εμπιστευτείτε ένα από τα πολλά κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που διατίθενται στα καταστήματα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο υλικό που καταγράφουν οι κάμερες ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στην επιχείρησή σας. Έτσι, μπορείτε να επιβλέπετε τους χώρους της επιχείρησής σας από τον σταθερό υπολογιστή, το laptop ή το κινητό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς.

Αναμφισβήτητα, οι κάμερες προστατεύουν αποτελεσματικά μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, διότι απομακρύνουν κλέφτες και διαρρήκτες. Η υψηλή αποτελεσματικότητα των καμερών ασφαλείας οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να καταγράφουν όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από την επιχείρησή σας. Η ικανότητά τους αυτή αποτελεί τον άσο στο μανίκι σας, αφού μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε, για να εκφοβίσετε τους κακοποιούς που καραδοκούν. Είναι γνωστό άλλωστε ότι κανένας διαρρήκτης ή κλέφτης δε θέλει να υπάρχει υλικό σε κάμερες ασφαλείας που να τον εμπλέκει σε εγκληματικές πράξεις, διότι τότε θα ήταν δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του από την αστυνομία. Έτσι, λοιπόν, οι κακοποιοί θα προτιμήσουν να προσπεράσουν παρά να διακινδυνεύσουν την ελευθερία τους.

Οι κάμερες παρακολούθησης δεν ασκούν μόνο εκφοβισμό, αλλά συνεισφέρουν σημαντικά στη σύλληψη κλεφτών και διαρρηκτών. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε το υλικό από τις κάμερες σε ειδικές συσκευές, τα καταγραφικά Dvr, ώστε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα στον εντοπισμό των κακοποιών που εισέβαλαν στην επιχείρησή σας και έκλεψαν χρήματα ή το εμπόρευμά σας με σκοπό να το πουλήσουν. Η ανάλυση μάλιστα των καμερών παρακολούθησης είναι τόσο υψηλή που επιτρέπει την καθαρή απεικόνιση του ή των δραστών, γεγονός που διευκολύνει πολύ τη δουλειά της αστυνομίας. Εκτός από τον περιορισμό των κλοπών από αγνώστους, οι κάμερες είναι ιδανικές για τον εντοπισμό κλοπών εκ των έσω. Αν υποπτεύεστε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, μπορείτε να το διαπιστώσετε με τη βοήθεια καμερών ασφαλείας.

Τοποθετήστε άμεσα ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη που έχει να σας προσφέρει. Κι αν δεν έχετε πιεσθεί ακόμα ότι οι κάμερες είναι το κατάλληλο μέτρο προστασίας για τις επιχειρήσεις σας, μάθετε πως τα στατιστικά μιλούν για μείωση των περιστατικών κλοπής σε επιχειρήσεις που παρακολουθούνται από κάμερες. Κάντε την έξυπνη επιλογή και εξοπλιστείτε με κάμερες ασφαλείας, για να κερδίσετε τη μάχη κατά της εγκληματικότητας. Επισκεφτείτε τα καταστήματα που εμπορεύονται συστήματα ασφαλείας και αγοράστε εκείνο που μπορεί να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας.